Body Glide Anti Chafing zorgt er voor dat blaren en schuurplekken tot het verleden behoren.

De originele Body Glide anti blaren-schuurplekken stick Anti Chafing zorgt er voor dat blaren, schuurplekken en een schrale huid tot het verleden behoren. Eenvoudig aan te brengen, geeft optimaal comfort! Ideaal voor wandelaars, hardlopers, bergbeklimmers, skiers, watersporters, fietsers, duursporters & atleten. Ook zeer geschikt voor het voorkomen van huidaandoeningen als gevolg van extreme koude en natte omstandigheden. Functioneert goed op de handen zonder dat je de grip verliest.

De Body Glide anti blaren-schuurplekken stick Anti Chafing formule:
Schuurplekken, schrale huid, blaren, zonverbranding en spierpijn zijn veel voorkomende problemen bij intensief (buiten)sport, watersport en wintersport. Creme's, gelei en zalf zorgen meestal voor een vetachtige laag over de huid die de porien verstoppen, waardoor de werking door transpiratie of schuivende werking zijn werkzaamheid verliest.

Bodyglide werkt zonder petroleum, lijnolie of minerale olie, alcohol of waterbasis. De formule bestaat uit natuurlijke plantenextracten die werkt zonder een film achter te laten op de huid en zo verstopping tegengaat. Het is bestand tegen transpiratievocht en is watervast. Tevens is het schuurvast, zelfs bij langdurige belasting.

Bodyglide verdraagt neopreen en geeft geen vlekken op de kleding. Gewoon uitdraaien en met de stick aanbrengen zodat je je handen altijd schoon houdt.

Sanden Sports specialists since 2001
Sanden
639 Reviews
Zoeken
Sports Specialists Since 2001
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001
  • Beste prijs garantie
  • Snelle levering
  • Deskundige montage
  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Thuiswinkel Thuiswinkel waarborg
  • Vandaag nog fit
  • 14 dagen bedenktijd